Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Obavijest kupcima toplinske energije

U okviru priprave za nadolazeću sezonu grijanja, JKP “Subotička toplana” počinje s provedbom aktivnosti koje se odnose na funkcionalne probe svih segmenata sustava daljinskog grijanja.

U tom smislu, počevši od četvrtka 28. rujna Toplana će početi s hladnim probama sustava što podrazumijeva sustavno dopunjavanje objekata, probe cirkulacije unutar objekata, probe sustava automatskog upravljanja toplinskih podstanica, probe primarne cirkulacije u mreži daljinskog grijanja uz eventualno kemijsko kondicioniranje vode, probe sustava mjerenja i regulacije te probe svih funkcionalnih i sigurnosnih sustava kotlova i drugih pogonskih postrojenja i opreme. Tijekom trajanja hladnih proba sustava daljinskog grijanja u objektima kolektivnog stanovanja biće kratkotrajno uspostavljana cirkulacija te su mogući šumovi u unutarnjoj instalaciji uslijed potiskivanja zaostalih zračnih čepova. Mole se kupci toplinske energije da ventile na svojim grijaćim tijelima postave u maksimalno otvoren položaj kako bi se svaki segment unutarnje instalacije prozračio i time omogućio nesmetan početak sezone grijanja.
Obaviještavaju se kupci toplinske energije da cijene usluge grijanja ostaju nepromijenjene.
Također se mole kupci da u navedenom razdoblju obrate pozornost na eventualna propuštanja vode iz instalacija i da sve eventualne kvarove prijave na dežurni telefon Subotičke toplane 024/548-383.

 


JKP ”SUBOTIČKA TOPLANA”