Језик

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Обавештење купцима топлотне енергије

26.09.2017 -- lbojana

У оквиру припрема за предстојећу грејну сезону ЈКП „Суботичка топлана“ почиње са спровођењем активности које се односе на функционалне пробе свих сегмената система даљинског грејања.

У том смислу, почев од четвртка 28.09. Топлана ће почети са хладним пробама система што подразумева систематско допуњавање објеката, пробе циркулације унутар објеката, пробе система аутоматског управљања топлотних подстаница, пробе примарне циркулације у мрежи даљинског грејања уз евентуално хемијско кондиционирање воде, пробе система мерења и регулације те пробе свих функционалних и сигурносних система котловских и осталих погонских постројења и опреме. Током трајања хладних проба система даљинског грејања у објектима колективног становања биће краткотрајно успостављана циркулација те су могући шумови у унутрашњој инсталацији услед потискивања заосталих ваздушних чепова. Моле се купци топлотне енергије да вентиле на својим грејним телима поставе у максимално отворен положај како би се сваки сегмент унутрашње инсталације прозрачио и тиме омогућио несметан почетак гејне сезоне.
Обавештавају се купци топлотне енергије да цене услуге грејања остају непромењене. Такође се моле купци да у наведеном периоду обрате пажњу на евентуална пропуштања воде из инсталација и да све евентуалне кварове пријаве на дежурни телефон Суботичке топлане 024/548-383.

ЈКП „СУБОТИЧКА ТОПЛАНА“