Nyelv

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Суботичка Топлана – üdvözlet a webhelyen!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Üdvözöljük

A Szabadkai Távfűtő Művek KMV egy korszerűen megszervezett, műszakilag és technológialag magas szintű vállalat, mely a város energetikai forrásait üzemelteti és a közüzemi energetika fejlesztését a felhasználói hőenergiaellátás optimális irányába tereli. A Szabadkai Távfűtő Művek KMV alapítója Szabadka Város, székhelye Szabadkán van, a Szegedi út 22. szám alatt.

Hírek

08.03.2017

ÉRTESITÉS A HŐENERGIA FOGYASZTÓKNAK

A Szabadkai Távfűtőművek kommunális közvállalat  értesiti a fogyasztóit, hogy 2016 februárjában az átlaghőmérséklet 6,5 °C volt, 1 hideg nap mellett. Fagyos napok nem voltak.
2017 februárjában az átlaghőmérséklet 2,68 °C volt, 13 hideg és 2 fagyos nap mellett.

13.02.2017

ÉRTESITES A HŐENERGIA FOGYASZTÓKNAK

A Szabadkai Távfűtőművek kommunális közvállalat értesiti a fogyasztóit hogy  2016 decemberében az átlaghőmérséklet  –0,21°C volt. Ebben a hónapban 17 hideg és 8 fagyos nap volt. A 2017 januári átlaghőmérséklet  –4,68°C volt és a hónapban 11 hideg és 20  fagyos nap volt.
A 2017 januári hőenergia termelés 28% volt nagyobb a 2016 decemberihez mérten.

Befektetések

A termelőberendezések és távhőszolgáltató hálózat felújítása - KfW 4

A termelőberendezések és a távhőszolgáltató hálózat felújítása (korszerűsítése és automatizálása) egy olyan projekt, melynek megvalósítására A szerbiai távhőszolgáltatási rendszerek felújítása projekt negyedik szakaszaként kerül sor, s ami közismertebben a “KfW 4” elnevezés alatt ismert. A projekt kivitelezésére a német-szerbiai pénzügyi együttműködés keretében kerül sor. Az együttműködésre a Német Köztársaság Kormánya és Szerbia Köztársaság Kormánya (Energetikai, Fejlesztési és Környezetvédelmi Minisztériuma) között kerül sor a Német Fejlesztési Bank, a KfW, segítségével.  A 2001-ben indult program célja a távhőszolgáltatási rendszerek fejlesztése a szerbiai városokban.   A KfW 4 program 2012-ben indult.