Nyelv

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Суботичка Топлана – üdvözlet a webhelyen!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Üdvözöljük

A Szabadkai Távfűtő Művek KMV egy korszerűen megszervezett, műszakilag és technológialag magas szintű vállalat, mely a város energetikai forrásait üzemelteti és a közüzemi energetika fejlesztését a felhasználói hőenergiaellátás optimális irányába tereli. A Szabadkai Távfűtő Művek KMV alapítója Szabadka Város, székhelye Szabadkán van, a Szegedi út 22. szám alatt.

Hírek

05.05.2017

Обавештење купцима топлотне енергије

ÉRTESITÉS A HŐENERGIA FOGYASZTÓKNAK

A Szabadkai Távfűtőművek kommunális közvállalat  értesiti a fogyasztóit, hogy április 25-én befejeződött a 2016 /2017 –es fűtési idény.

27.04.2017

ÉRTESITÉS A HŐENERGIA FOGYASZTÓKNAK

A Szabadkai Távfűtőművek kommunális közvállalat emlékezteti a fogyasztóit hogy a Hőenergia feltételeit és módját  szabályozó döntés alapján a fűtési idény április 15-én fejezödik be. 
Az előállt időjárási viszonyok miatt a  fűtési idény meg lett hosszabitva. Értesitjük a fogyasztókat hogy a 2016 /2017-es fűtési idény március 25-én befejeződött.

Befektetések

A termelőberendezések és távhőszolgáltató hálózat felújítása - KfW 4

A termelőberendezések és a távhőszolgáltató hálózat felújítása (korszerűsítése és automatizálása) egy olyan projekt, melynek megvalósítására A szerbiai távhőszolgáltatási rendszerek felújítása projekt negyedik szakaszaként kerül sor, s ami közismertebben a “KfW 4” elnevezés alatt ismert. A projekt kivitelezésére a német-szerbiai pénzügyi együttműködés keretében kerül sor. Az együttműködésre a Német Köztársaság Kormánya és Szerbia Köztársaság Kormánya (Energetikai, Fejlesztési és Környezetvédelmi Minisztériuma) között kerül sor a Német Fejlesztési Bank, a KfW, segítségével.  A 2001-ben indult program célja a távhőszolgáltatási rendszerek fejlesztése a szerbiai városokban.   A KfW 4 program 2012-ben indult.