Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Welcome to Суботичка Топлана

No front page content has been created yet.

Dobrodošli

JKP“Subotička toplana“ je moderno organizovano preduzeće na visokom tehničko-tehnološkom nivou, koje upravlja gradskim energetskim resursima i usmerava razvoj komunalne energetike u pravcu optimalnog snabdevanja korisnika toplotnom energijom.
Osnivač JKP“Subotička toplana“ je Grad Subotica, a sedište je u Subotici, Segedinski put broj 22.

VJESTI

30.09.2022

"Обавештење о промени цене снабдевања крајњег купца топлотном енергијом

 

OBAVIJEST O PROMJENI CIJENE ZA TOPLINSKU ENERGIJU

29.10.2019

Оbaveštenje o početku grejne sezone 2019 / 2020

JKP “Subotička toplana” obaveštava korisnike usluge daljinskog grejanja da je u skladu sa gradskom odlukom o snabdevanju grada toplotnom energijom dana 28.10.2019. godine u večernjim časovima otpočela proizvodnju i distribuciju toplotne energije u grejnoj sezoni 2019/2020. g.

Investicije

Rekonstrukcija proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže - KfW 4

Rekonstrukcija (modernizacija i automatizacija) proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže predstavlja projekt koji se realizira u okviru četvrte faze programa "Rehabilitacija sustava daljinskog grijanja u Srbiji" široj javnosti poznatijeg kao KfW 4 koji u okviru njemačko-srpski financijske suradnje provode Vlada Republike Njemačke i Vlada Republike Srbije (Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine) preko kreditnog aranžmana Njemačke razvojne banke - KfW. Cilj programa, koji je započeo 2001. godine, je unapređenje sustava daljinskog grijanja u gradovima Republike Srbije. Program KfW 4 je započeo 2012. godine.