Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Welcome to Суботичка Топлана

No front page content has been created yet.

Dobrodošli

JKP“Subotička toplana“ je moderno organizovano preduzeće na visokom tehničko-tehnološkom nivou, koje upravlja gradskim energetskim resursima i usmerava razvoj komunalne energetike u pravcu optimalnog snabdevanja korisnika toplotnom energijom.
Osnivač JKP“Subotička toplana“ je Grad Subotica, a sedište je u Subotici, Segedinski put broj 22.

VJESTI

15.10.2018

Obavijest o odlaganju početka ogrjevne sezone

Obzirom na izuzetno povoljne vremenske prilike i visoke vanjske temperature, a sukladno članku 32. Odluke o uvjetima i načinu opskrbe toplinskom energijom, o gornjoj temperaturnoj granici rada sustava od 14°C, JKP”Subotička toplana” odlaže početak ogrjevne sezone, koji bi u okolnostima prosječnih vanjskih temeratura za ovo doba godine, trebao biti 15. listopada.

27.09.2018

Obavještenje kupcima toplinske energije

ЈJKP “Subotička toplana“ obavještava kupce toplinske energije da su hladne probe svih sustava daljinskog grijanja izvršene tijekom ove sedmice, te da je sustav na bazi rezultata sprovedenih testova i ispitivanja, spreman za otpočinjanje toplih proba.

Investicije

Rekonstrukcija proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže - KfW 4

Rekonstrukcija (modernizacija i automatizacija) proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže predstavlja projekt koji se realizira u okviru četvrte faze programa "Rehabilitacija sustava daljinskog grijanja u Srbiji" široj javnosti poznatijeg kao KfW 4 koji u okviru njemačko-srpski financijske suradnje provode Vlada Republike Njemačke i Vlada Republike Srbije (Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine) preko kreditnog aranžmana Njemačke razvojne banke - KfW. Cilj programa, koji je započeo 2001. godine, je unapređenje sustava daljinskog grijanja u gradovima Republike Srbije. Program KfW 4 je započeo 2012. godine.