Nyelv

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Bár a hideg háztartások fogyasztanak kevesebb gázt

28.01.2013 -- anonghost

A közüzemi társaság "Suboticagas" mondta egy nyilatkozatában, hogy a földgáz a háztartások és a gazdaság stabil, de megjegyezte, hogy az alacsonyabb gázfogyasztás háztartások a tavalyi évhez képest, de az első nagy hó és mínusz "freeze" otthonok.

Gázfogyasztás emelkedett csak a gazdaságban, de ösztönzi valamennyi fogyasztó, az év végére nem lesz drágább gáz. Gas árak azonosak, azonban nem jótáll kezdetét jövő év, hiszen DH használ nagy mennyiségű energenta.Ove nem volt késedelmes szállítás, bár a gazdaság eltöltött több, de a szállítás részben ellensúlyozta az alacsonyabb fogyasztás a háztartásokban, mint tavaly. Előfordul, hogy a háztartási kiadások közötti kapcsolat és a gazdaság volt, közel azonos, míg a gazdaság ma már 62 százalékkal a szállított gáz térfogata, és 38 százaléka a háztartások szerint a "Suboticagasu".

A fűtési üzem a legnagyobb felhasználó, a napi fogyasztás körülbelül egymillió kilowattóra hőenergiát, amely megköveteli, mintegy 100 ezer köbméter gáz minden nap.

Rise gázárak, ha megy jég očekujetek napos vagy április elején, a magasabb árakat kőolajtermékek növeli a költségeket számos szolgáltatást és terméket használó cégek a gázt gyártási bejelenti "Suboticagasa".